Disclaimer

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera. Ruangan disclaimer ini adalah bertujuan menjelaskan penafian-penafian tentang beberapa isu yang mungkin akan terjadi pada masa akan datang.

Setiap apa yang disampaikan dalam blog ini merupakan informasi yang diperolehi daripada pihak dan sumber yang dipercayai.

Walaubagaimanapun, blog ini juga turut mempunyai entry atau post daripada pandangan dan pendapat peribadi penulis. Jadi, penulis berhak untuk menyuarakan apa pandangan tersebut.

Namun begitu, sekiranya ada kekhilafan dan kesilapan dari segi content, kami amat berbesar hati untuk menerima sebarang teguran murni supaya kami boleh memperbaiki apa yang cuba kami sampaikan kelak.

Tidaklah niat kami melainkan hanya untuk membantu orang ramai mendapatkan maklumat yang padat dan tepat dengan apa yang mahu dicari. Semoga apa yang kami kongsikan dalam blog ini memberi manfaat kepada semua yang membaca.

Kami tidak bertanggungjawab atas sebarang komen-komen dari pelawat yang mengunjungi laman blog ini. Oleh yang demikian, pihak kami memohon supaya tiada sebarang komen negatif dan dengan itu boleh merapatkan hubungan sesama kita semua.

Permintaan untuk memperbetulkan kesilapan dan kesalahan amatlah di alu-alukan. Bukan sahaja baik untuk penulis, malah kepada para pembaca dan seluruh masyarakat amnya. Tetapi permintaan untuk memadam serta merta content akan dipertimbangkan terlebih dahulu bergantung kepada hasil perbincangan.

Sekiranya ada sebarang aduan atau minta penambaikan, boleh terus emailkan kepada pihak kami di (myaksesinfo [@] gmail.com) . Kami menerima sebarang cadangan dan sokongan supaya kami dapat sampaikan informasi yang berguna kepada masyarakat.