Cantikkan Rumah Guna Wall Lamp LED. Rumah Biasa-Biasa Pun Boleh Nampak Mewah!

0 173

Setiap pelusuk rumah kita sudah pasti akan cantik bila dipasang dengan lampu. Lebih-lebih lagi suasana waktu malam. Cantik je cahaya yang memancar daripada lampu tersebut.

Ada yang memilih untuk menggunakan lampu kalimantan sahaja untuk menerangi sesuatu ruang. Ada juga yang suka lampu yang cantik dan nampak exclusive. Tapi sekarang ni ramai yang suka gunakan lampu LED, kan.

Alang-alang nak raya ni, sekiranya korang ada plan nak cantikkan rumah boleh masukkan lampu LED ni dalam salah satu item yang kena ada. Bila dah pasang, memang boleh menaikkan seri rumah tu sendiri.

Lampu LED ni ada 2 jenis pilihan warna lampu. Sama ada warna putih ataupun warna warm yang suram sedikit. Kedua-duanya sesuai untuk dipasang baik di dalam mahupun dalam rumah. Korang boleh tengok bezanya di sini >> https://shope.ee/1fcpBMnwiv

Nak pasang lampu LED ni tidaklah susah. Kalau dah memang ada wiring di kawasan tersebut, kita hanya perlu drill sahaja lampu pada dinding yang kita nak pasang.

 

LAMPU LED WATERPROOF

Menariknya lampu LED ni, dia bersifat waterproof ataupun kalis air. Bukan sahaja sumber lampunya, bahkan wayar cable dan komponen2 yang digunakan semuanya waterproof. Oleh yang demikian, memang tiada masalah untuk dipasang di bahagian luar rumah.

Bila malam menjelma, rumah kita paling lawa. Dari jauh lagi dah nampak lampu-lampu terpasang indah je di sekeliling pagar. Tidak kira hujan atau panas, lampu LED ni sedia untuk digunakan.

 

SESUAI DIGUNAKAN DI PELBAGAI TEMPAT

Lampu LED ini sesuai untuk digunakan di pelbagai tempat. Antaranya pagar luar rumah, bahagian ruang tamu, ruang makan, ruang tangga, bahkan pasang di bilik tidur pun sesuai. Cahaya yang keluar dari lampu ini boleh menerangi kawasan tersebut dengan terang. Contohnya boleh tengok di sini >> https://shope.ee/1fcpBMnwiv

Sesetengah kita suka menggunakan lampu yang sedikit malam untuk tidur, untuk membaca, menonton televisyen dan sebagainya. Jadi, lampu LED ni sesuai dijadikan lampu kedua bukan lampu utama sekiranya di pasang di dalam rumah.

 

PELBAGAI JENIS DESIGN

Tengok pada kecantikan lampunya ni, boleh buat kita risau je kan dengan harganya. Terutamanya  kalau kita nak kena beli beberapa untuk mencantikkan ruang berkenaan. Haa tapi sebenarnya korang boleh pilih mengikut bajet korang je.

Lampu LED di kedai ni, ada beberapa pilihan dengan harga yang berbeza. Ada yang pancarannya dua, ada yang 3, ada yang 4 dan seterusnya. Korang boleh tengok harga dia di sini. >> https://shope.ee/1fcpBMnwiv

 

APA KATA MEREKA YANG DAH GUNAKANNYA

Kita yakin yang setiap orang inginkan rumah mereka kelihatan kemas, cantik dan nampak mewah. Namun, tidak semestinya perlu menggunakan barangan yang mewah dari segi harganya kan.

 

Di sh0pee, korang boleh dapat pelbagai barangan yang cantik-cantik dan kelihatan exclusive walaupun dengan harga yang rendah dan murah. Terkadang, tak sangka pun ada dengan harga -harga yang dipamerkan. Tapi bila sampai memang wow!

 

Waah! Cantiknyaa bukan main lagi kan. Bila dah pasang dekat luar rumah, pantulan cahaya oren tu memang menaikkan kemewahan rumah. Harga sangat affordable dah untuk bajet kita. Yang penting barang sampai dalam keadaan yang sangat baik.

 

BACA JUGA : Nak Pisahkan Dapur Dengan Ruang Tamu, Guna Je Multifolding Door Macam Ni. Harga Bajet, Tapi Nampak Mewah!

 

Siapa yang tak suka, tengok sendiri packaging seller ni. Walaupun penghantaran dari Negara China, tapi bubble wrap yang digunakan sangat tebal dan bila sampai memang ramai yang berpuas hati. Nak cari seller, cari yang bertanggungjawab seperti ini. Barulah barang kita selamat semuanya.

Bila dah baca hasil perkongsian daripada mereka yang dah beli ni, makin kuat lah kan perasaan nak dapatkan lampu LED ni. Tak sabar rasanya nak beraya dengan lampu LED yang cantik ni.

Yang mana pasang luar rumah, menjelang malam tetap rasa cerah dengan lampu LED. Pastikan pilih ikut kesesuaian tempat kita nak pasang. Warna yang warm sesuai juga untuk bilik tidur dan tangga.

Kalau korang nak dapatkan lampu LED ni, boleh tengok dari seller di sh0pee ni. Jualan mencecah 5,400 unit dan review pun kebanyakannya bagus-bagus belaka. Boleh klik link ni untuk dapatkan. >> https://shope.ee/1fcpBMnwiv

Leave A Reply

Your email address will not be published.